Cum Functioneaza

Contactarea Simplu-It: 

Inițial, veți lua legătura cu Simplui-It prin intermediul platformei online sau prin telefon pentru a programa colectarea dispozitivului care necesită reparare.

Telefon : 0784-657-967

Email: Simpluit2024@gmail.com

Adresa: Strada Turan Nr.9 Ilba Maramures

Colectarea detaliilor:  In momentul programarii, veti furniza detalii despre dispozitivul care necesita reparare, inclusiv problemele specifice intampinate .

Trimiterea coletului la sediul Simplui-It:  După colectarea informațiilor necesare, coletul va fi trimis către sediul Simplui-It folosind serviciul de curierat online.

Diagnoză detaliată: La sosirea la sediul Simplui-It, dispozitivul va fi supus unei diagnoze amănunțite pentru a identifica problema exactă.

Comunicarea costurilor și reparării: După ce problema este identificată, veți fi notificat cu privire la costurile estimative pentru reparare și despre ceea ce presupune procesul de reparare.

Testarea și repararea dispozitivului:După aprobarea costurilor, dispozitivul va fi reparat și supus unor teste pentru a confirma că funcționează corect.

Returnarea dispozitivului:  Odată ce dispozitivul este reparat și testat, acesta va fi trimis înapoi la adresa specificată de client folosind serviciul de curierat online.

Scroll to Top